Betaalmethoden

Bij PetsHome geven wij onze klanten graag een ruime keuze aan betalingsmogelijkheden. Bekijk hieronder alle betaalmogelijkheden en beslis welke betaalmogelijkheid het beste bij u past.

Meest gebruikte methode: eenvoudig afrekenen in een beveiligde omgeving van uw eigen bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking vanaf uw bankrekening.

Betaal snel en gemakkelijk met PayPal; dé service om te betalen, geld over te maken en betalingen te ontvangen zonder steeds opnieuw je financiële gegevens in te voeren. PayPal wordt door 250 miljoen mensen gebruikt om te shoppen op miljoenen websites overal ter wereld – in meer dan 200 markten en in 25 verschillende valuta’s.

Let op: bij PayPal betalingen rekenen wij een extra fee van 3% voor verwerkingskosten.

Een overboeking is een handmatige overschrijving naar onze bankrekening. U dient hierbij ook het betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Na ontvangst zullen wij uw pakket in orde maken en verzenden.

Meer info? Stuur ons gerust een e-mail op klantenservice@petshome.nl.

Sinds korte tijd is het ook voor onze klanten uit België mogelijk om via Bancontact te betalen. Deze manier van betalen is de meest gebruikte betaalmethode in België. Via deze manier van betalen is er geen verwerkingstijd aanwezig. Dit betekent dat het geld direct van uw rekening wordt overgemaakt naar onze betaalrekening. Hierdoor kunnen wij direct voor u aan de slag om uw pakket klaar te maken voor verzending.